Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 27 Listopad 09, 19:24
Wymyślę na poczekaniu. Wcześniej jednak taka prośba - Daniel, weź no luknij na te moje infa jeszcze raz, bo jest tam moim zdaniem (nie na pewno!) błąd. Pisałem na gg już o tym, ale po dziś dzień nie doczekałem się odpowiedzi...
PS Tak, wiem, że te infa i tak mi po nic, bo gra zdechła, ale chociaż gwoli formalności chcę mieć wszystko dobrze...
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Wysłany: 3 Grudzień 09, 09:55
Czy to nie miało być tak, że czeka Daniel na ruchy przez określony czas i nie ma żadnego przedłużania ? Ewentualnie jakieś randomowe ruchy dla osób które opóźniają i ciągniemy dalej (pomijając kwestie, gdy są błędy w infach).
Hmm... No ja rozumiem, że mało czasu. Ale ja też nie wyrabiam z nauką, tzn. siedzę nad zadaniami na tyle długo, że na następny dzień ledwo nie zasypiam na lekcji. Kiedy jednak zaczyna się prowadzić jakąś grę, należy postarać się zaangażować, a nie przez miesiąc wykręcać się czekaniem na ruchy itd. W końcu wszyscy już zapomną i nic z tego nie będzie...
Wysłany: 5 Grudzień 09, 22:12
W pełni to rozumiem, ale jak się nie ma czasu to się nie zabiera za coś co spowoduje, że będzie go jeszcze mniej . Swoją drogą wysłanie kilkunastu maili, wprowadzenie danych do excela i napisanie kilku postów raz na 3-4 dni to nie jest dużo pracy, po za tym Daniel ma już spore doświadczenie więc powienien wiedzieć w jakie bagno się pakuje .
3 dni w szpitalu teraz leżałem. Żadne bagno - małe opóźnienie tylko moim kiepskim stanem zdrowia. Miałem ponad 40 stopni gorączki i mnie wzieli na pogotowe, bali sie ze to jakas grypa czy zas inna odmiana i mnie w szpitalu położyli. Okazało sie ze to zapalenie płuc, ale jeszcze na szczescie nie tak rozwinięte. (ten nasz NFZ...)
Podleczyłem sie tam i dziś wróciłem. Musze sie ogarnąć zajrzeć do Excela i uporządkować. ;] Kto miał zapalenie płuc ten wie jaki to ból. ;] Pozdrawiam wszystkich kumatych i trzymać mi sie tu! Momentos, dojde do siebie i wszystko bedzie okej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum