Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 16 Listopad 09, 22:03 Team stronghold.gry-online
A więc. W temacie z propozycjami dla forum opisałem dokładnie o co chodzi, tutaj tylko tak z grubsza - zbieramy się i tworzymy mapy i kampanie, które prawdopodobnie zagoszczą na stronie. Podlegamy serwisowi stronghold.gry-online.pl, dzięki czemu więcej osób zagra w kampanie i strona będzie popularniejsza.
Zatem potrzebujemy zgranego teamu, a mianowicie:
-mapmakerów
-testerów
-historyków
Z tym, że oczywiście mapmaker może testować mapy, co zajmuje mniej czasu od tworzenia, a mamy rok szkolny. I kwestia historyków - potrzebujemy jednego, góra dwóch historyków, których rola nie będzie polegała na wpisaniu w Google hasła i podanie. Oczywiście najważniejsze jest zainteresowanie średniowieczem, a jak będzie jakiś specjalista od starożytności, to też dobrze, w końcu Krzyżowiec jest w klimacie podobnym do starożytnego.
Mapy tworzymy do Krzyżowca i Jedynki, ze wskazaniem na pierwszą z tych gier.
Skład:
a)Makerzy:
-Lord Smerf
-Kokoju
-chcę, żeby był Siwy
-Ponceriusz
-Marori
-Threeth
b)Testerzy:
-Przemas lr
-wojownik123
-MaxMacior
-Ponceriusz
c)Historycy:
-thompson
Ostatnio zmieniony przez Lord Smerf 17 Listopad 09, 18:42, w całości zmieniany 4 razy
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 17 Listopad 09, 08:24
Ja zgłaszam sie na historyka. Chociaż sam proponowałbym inny podział: nad każdą kampanią niech pracują 3 osoby - mapmaker, tester i historyk. I np jeżeli team bedzie liczyl 9 osob, bedziemy mogli robić 3 kampanie naraz. I kolorek na forum...
Chociaż sam proponowałbym inny podział: nad każdą kampanią niech pracują 3 osoby - mapmaker, tester i historyk. I np jeżeli team bedzie liczyl 9 osob, bedziemy mogli robić 3 kampanie naraz. I kolorek na forum...
No cóż... Na razie trzeba zobaczyć, ile będzie osób i ile kto będzie miał czasu.
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 17 Listopad 09, 18:36
Osobiście proponowałbym kampanię o Aleksandrze Macedońskim. Jego żywot obfitował w rozmaite wydarzenia, często pokonywał znacznie większe armie przeciwników, więc i misje będą ciekawe. Ciekawe oblężenie Tyru, budowa Aleksandrii w Egipcie. I byśmy np. tak robili, że jak są misje podczas walk z Persami to dowodzim Europejczykami, a przy budowie wspomnianej wcześniej Aleksandrii dowodzilibyśmy Arabami. Dla ubarwienia dodanoby kilka buntów jego wojsk pod koniec (Bo z tego co pamiętam takowe były). Jedyny problem byłby z tym, że wydarzenia działy się przed naszą erą, ale jakoś to się rozwiąże. Co wy na to?
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum