Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Razem z Lordem smerfem robimy kampanie do SH:C pt. "Krucjata". Będzie on przedstawiała wprawy krzyżowe. Na razie planujemy zrobić 4 krucjaty. Każda będzie miała bitwy, oblężenia i obrony zamków które były podczas krucjat. Lord Smerf pracuje nad stroną kampanii.
Każda mapa będzie zrobiona w miarę naszych możliwości. Próbujemy robić zamki podobne jakie były w trakcie krucjaty i podobnie krajobraz. Wszelkie pytania odnośnie projektu proszę pisać w tym temacie.
Obecny skład:
-Lord Pepsi - Historyk, tester.
-Lord Smerf - Maker map, tester i twórca strony.
-Kokoju - Maker.
-jankes1124 - tester.
_________________ Nobody is perfect.
I'am nobody.
Ostatnio zmieniony przez Lord Pepsi 9 Sierpień 09, 07:02, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo fajnie ;] Mam nadzieję , że nie spiepszycie sprawy tak jak Firefly... Poszukujcie jakiś mapek zamków i postarajcie się je zrobić tak jak wyglądały na prawdę ... Jak patrze na zamek Belvoir zrobiony przez "Świetlika" to mnie szlak jasny trafia... Ale wracając do tematu: dawno nie było żadnej całej kampanii , więc mam nadzieję , że wam się uda. Dużym plusem jest to , że robicie to razem , więc kampania może być udana.
No właśnie ... Nie nastawiajcie się na sam zamek , tylko zróbcie fajny krajobraz. Ale teraz to tylko gdybanie , bo nie wiadomo , czy kampania ujrze światło dzienne
Właśnie ja jutro jadę na wakacje i wracam jak Lord Smerf jedzie Nie martwcie się o krajobrazy bo wiem że Lord Smerf jest dobrym makerem Zamki będą podobne do takich co były. Każdy opis każdy obrazek sprawdzamy i na nich podstawie robimy zamek.
Kampania może wypalić, ale wielu podejmowało próby stworzenia kampy o krucjacie... Może akurat Wam się to uda...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Potrzebujemy pilnie testera ! Kogoś kto umie krzyżowcami i arabami przeprowadzić oblężenie i obrone! Ponieważ ja jade na wakacje proszę zgłaszać się w tym temacie lub pisać do Lorda Smerfa.
Ja mogę być testerem, ale tylko jeśli trzeba będzie testować pojedyncze mapki....
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Skład makerów już jest. Teraz trzeba jeszcze jednego testera(jeśli jankes1124 nie zmieni zdania, bo jeszcze nie potwierdził ostatecznie chęci do testowania map).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum