Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 27 Lipiec 14, 09:30 Solidny mappack do Twierdzy 1
Ostatnio przeglądałem moje strongholdowe archiwum i znalazłem tam sporo perełek w postaci map stworzonych przeze mnie jak i innych polskich mapmakerów, które przez lata pobierałem. Chciałbym tym zestawieniem je odświeżyć, bo większość z nas dzisiaj tych dzieł nie widziało na oczy lub nie pamięta, a linki dawno powygasały. Tym razem kładę paczkę w dropboxa, dzięki temu tym razem będzie cały czas dostępna.
Uwaga - większość poniższych mapek nie należy do mnie i w żaden sposób ich sobie nie przypisuję. Zestaw zawiera mapy autorstwa:
Hunter
olowek
Nidor
Kokoju
Ponceriusz
Threeth
Dobry mappack, ale z moich mapek to brakuje tam tej
http://forum.stronghold.n...opic.php?t=2823
osobiście uważam, iż jest ona lepsza od Kerhadu Osobiście dodałbym również kilka innych map np. Olowka
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 28 Lipiec 14, 08:42
Wiadomo, że jest jeszcze wiele innych, lepszych lub na równym poziomie mapek, ale ciężko znaleźć je wszystkie Jeżeli macie jakieś dobre mapy, które uważacie że powinny znaleźć się w tym zestawie, to polecam śmiało dawać linki w komentarzach do tego tematu jak Threeth. Można by wtedy zrobić taki stronghold-netowy "best-of"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum