Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ilość misji : 8
Poziom misji : średni,nieraz trudny
Wykonał : Zohan
Opis:
Rok 1243 władzę przejmuje Biskup Wielki.Król Jerzy II pragnie odzyskać swoje ziemię wraz z biskupem.Zmusza Sasów aby dołączyli do niego.Grupa Templariuszy ma za zadanie ochronić zamek Regge oraz przepędzić Sasów.Armia Francuska przyjdzie wkrótce z pomocą ...
Ode mnie:
Kampania jest na podstawie filmu o Templariuszach (nie znam nazwy).Dzieje się to w Angli aczkolwiek ja tworzyłem mapki w Crusaderze.Misja 3 i 4 jest podobna bo coś mi się zepsuło(wystarczy przejść 3 , ale 4 jest nieco trudniejsza aczkolwiek taka sama).Akcja toczy się w zamku Regge i jego okolicy.Zamieszczam 8 misji.Jeżeli będzie popyt wstawię kolejne (kolejny sezon,rozdział).
MISJE:
Misja 1 - Król i Papież zdradzili Boga.Teraz garstka templariuszy musi się bronić przed Sasami,Królem i Papieżem.Teraz musimy odeprzeć ataki Sasów na zamek Regge.
Misja 3 - Mamy 1 dobrą i 1 złą wiadomość.Dobra to taka że udało się nam odeprzeć ataki Sasów.Zła, że król wysłał potężną armię z Sasami aby nas zniszczyć.
Misja 4 - Mamy 1 dobrą i 1 złą wiadomość.Dobra to taka że udało się nam odeprzeć ataki Sasów.Zła, że król wysłał potężną armię z Sasami aby nas zniszczyć.
NIESTETY MIAŁEM BŁĄD I TA MISJA JEST PODOBNA DO POPRZEDNIEJ LECZ TRUDNIEJSZA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum