ZalogujRejestracjaSzukaj U�ytkownicy MedaleZaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo�ciGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij

Poprzedni temat «» Następny temat
[kampania] Templariusze
Autor Wiadomość
Zohan 
Burżuj

Gra w: ALL
Medale: Brak

Wysłany: 14 Lipiec 11, 09:06   [kampania] Templariusze

[size=40]Kampania : Templariusze[/size]

Info:

Ilość misji : 8
Poziom misji : średni,nieraz trudny
Wykonał : Zohan

Opis:

Rok 1243 władzę przejmuje Biskup Wielki.Król Jerzy II pragnie odzyskać swoje ziemię wraz z biskupem.Zmusza Sasów aby dołączyli do niego.Grupa Templariuszy ma za zadanie ochronić zamek Regge oraz przepędzić Sasów.Armia Francuska przyjdzie wkrótce z pomocą ...

Ode mnie:

Kampania jest na podstawie filmu o Templariuszach (nie znam nazwy).Dzieje się to w Angli aczkolwiek ja tworzyłem mapki w Crusaderze.Misja 3 i 4 jest podobna bo coś mi się zepsuło(wystarczy przejść 3 , ale 4 jest nieco trudniejsza aczkolwiek taka sama).Akcja toczy się w zamku Regge i jego okolicy.Zamieszczam 8 misji.Jeżeli będzie popyt wstawię kolejne (kolejny sezon,rozdział).

MISJE:

Misja 1 - Król i Papież zdradzili Boga.Teraz garstka templariuszy musi się bronić przed Sasami,Królem i Papieżem.Teraz musimy odeprzeć ataki Sasów na zamek Regge.

DOWNLOAD HERE

Misja 2 - Szybko musimy wzmocnić obronę ! Szpiedzy wykryli silną armię zmierzającą w naszą stronę.

DOWNLOAD HERE

Misja 3 - Mamy 1 dobrą i 1 złą wiadomość.Dobra to taka że udało się nam odeprzeć ataki Sasów.Zła, że król wysłał potężną armię z Sasami aby nas zniszczyć.

DOWNLOAD HERE

Misja 4 - Mamy 1 dobrą i 1 złą wiadomość.Dobra to taka że udało się nam odeprzeć ataki Sasów.Zła, że król wysłał potężną armię z Sasami aby nas zniszczyć.
NIESTETY MIAŁEM BŁĄD I TA MISJA JEST PODOBNA DO POPRZEDNIEJ LECZ TRUDNIEJSZA.

DOWNLOAD HERE

Misja 5 - Miasto, które nas wspomogło prosi teraz o pomoc.Musimy obalić 1 z wrogich władców.

DOWNLOAD HERE

Misja 6 - Mamy złą informację.Papież wysłał legion aby nas zniszczyć.Sasi będą nas najeżdżać przed atakiem Papieża.

DOWNLOAD HERE

Misja 7 - Sasi są już przed nami.Przełożony zaczął budować zamek.Musimy go dokończyć.Armie Sasów będą ogromne.Wszystko się wyjaśni w ostatnim ataku.

DOWNLOAD HERE

Misja 8 - Został nam król.Musimy się utrzymać do przybycia Francuskiej armi.Papież został już obalony lecz Król się jeszcze nie poddał.

DOWNLOAD HERE

Hunter 
Ciężkozbrojny

Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader

Wysłany: 20 Lipiec 11, 18:46   

Hmm, myślę, że zbyt dużo misji dzieje się na jednej mapce. Przydałaby się też jakaś misja, gdzie atakujemy.

Zohan 
Burżuj

Gra w: ALL

Wysłany: 21 Lipiec 11, 06:02   

W filmie było tak samo (prawie).

Odpowiedz do tematu