Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold i Stronghold Crusader
Wysłany: 3 Lipiec 11, 19:15 Mapy
Do kampani potrzebnych jest 37 map,a ja mam dopiero 15:
1.Osgiliath (nie rozwalone)
2.Osgiliath (odbicie)
3.Mines of Moria
4.Anduin the Great River
5.Oddział Eomera (gdzieś w Rohanie)
6.Ithilien
7.Ozgiliath
8.Helm's Deep
9.Isengard
10.Theoden (obóz przed bitwą pod Minas Tirith)
11.Minas Tirith part 1 (Osgiliath i pierwszy mur Minas Tirith
12.Minas Tirith part 2 (reszta murów)
13.Pelennor
14.Minas Morgul
15.Black Gate
Mapy są jeszcze nie skończone.
Nie wiem jakie misje jeszcze zrobić.
PROSZĘ O POMOC!!!
[ Dodano: 4 Lipiec 11, 18:42 ]
Postanowiłem dodać screeny z trzech map.
Ithilien:
Helm's Deep:
Minas Tirith part 1
Ostatnio zmieniony przez Nidor 20 Lipiec 11, 21:46, w całości zmieniany 6 razy
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 4 Lipiec 11, 19:00
Hmm, ciekawy pomysł na mini-moda, ale do takiego czegoś potrzeba zapału, zdolności i równie zapalonych pomocników. Jeśli chodzi o to programowanie, to zapytaj się wert'a [ale nie wiem, czy dalej wchodzi]. Osobiście, mógłbym pomóc w zrobieniu jakiejś mapki.
Gra w: Stronghold i Stronghold Crusader
Wysłany: 4 Lipiec 11, 20:42
Wojownik myślę,że mógłbyś zrobić parę misji Eoemera i Faramira.Może przydałyby się jeszcze jakieś mapy zamkowe np.Amon Sul.Pogadam z wertem i mam nadzieję,że się przyłączy do projektu.Jeśli nam się uda to myślę ,że to będzie świetna kampania.
Ostatnio zmieniony przez Nidor 6 Lipiec 11, 13:20, w całości zmieniany 2 razy
Wtedy to nie będzie tylko kampania, ale też pierwsza modyfikacja tej gry wykraczająca poza przeklejenie folderu tekstur z Krzyżowca do SH1 i vice versa.
Osobiście do projektu nie mogę się przyłączyć(chyba, że potrzebujecie testera map - wtedy się na to piszę), ale mam małą radę. Przykładaj wagę do "zcieniowania" krajobrazu, bo - mimo, że kampania będzie się rozgrywać w świecie pełnym ekstremów - takie przeskoki, jak chociażby między wysokimi, stromymi zboczami a żyznymi, nizinnymi łąkami nie są jednak miłe dla oka.
Gra w: Sh1.SHC
Wysłany: 5 Lipiec 11, 21:35
Pomysł przyznaję... intrygujący. Osatnio bawie się trochę w w triki twierdzowe. Możecie n mnie liczyć jako mapmakera lub testera, grafikiem dobrym nie jestem, ale magę sprawdzać na swojej grze te wasze mody.
Proponuję też każdą misję wstawiać osobno, dopiero gdy wszystkie będą gotowe. Może jeszcze jakaś acja reklamowa.
Odrazu piszę, że niejestem wybitnym czy też bardzo dobrym mapmakerem!
_________________ Czas leci, czas leci...
Innymi słowy do roboty...
Ech.
Zrobiłem mapke "Helmowy Jar". Twój Helmowy Jar jest staranniejszy i ładniejszy od mojego Helmowego Jaru.Sorry że nie na temat ale po prostu zapowiada się dobra kampania.
_________________ Me Gusta koty
Ostatnio zmieniony przez mroczny38 23 Lipiec 11, 09:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum