Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wczoraj ponownie zainstalowałem na komputerze Twierdzę Extreme. Wszystko ładnie, pięknie działa, do czasu gdy włączę jakąkolwiek misję, lub grę skirmish; wtedy gra się wyłącza i pojawia się błąd:
"Cannot create a file []"
Próbowałem reinstalować grę, jednak nic z tego. Nie rozumiem w czym tkwi problem, bowiem gra wcześniej już DZIAŁAŁA na tym samym komputerze z takim samym systemem i sprzętem. To nie wszystko - mój młodszy brat chciał, abym zainstalował mu Kangurka Kao Rundę Drugą. Włączam ją - i wyskakuje mi ten sam błąd! Ostatnio ten komunikat wyskoczył mi nawet przy uruchamianiu GG. Obawiam się, że reszta programów też może się z czasem "zarazić". Czy ktoś z was wie, jak zlikwidować ten problem chociażby w powyższych grach?
Na moje oko to może być problem z Windowsem? Jakiego masz? Jak masz płytkę to może pomogła by opcja "naprawiania systemu". Wcześnie spróbuj zdefragmentować dysk. Jeśli nie sam Windows to może coś z dyskiem twardym.
Jeśli taki sam problem powtarza się przy kilku programach to nie może to być wina akurat tych programów. Problem jest albo z oprogramowaniem (windowsem) albo z komputerem (dysk twardy albo może ramy?). Jak Odyn zajrzy to może będzie potrafił pomóc bo z tego co wiem to się trochę bardziej na tym zna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum