Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Twierdza Deluxe, Twierdza Warchest.
Wysłany: 13 Luty 10, 09:02 Na pewno?
Lord Smerf napisał/a:
Nie, nie istnieje.
Czyżby na pewno? O ile mnie pamięć nie myli, na Stronghold Heavens była mapa oparta o motywy 300, która osiodłała Lorda. Widziałem tam też modyfikację jego spritów, na, na przykład Pijaka. Podejrzewam także, że znalazłaby się modyfikacja, zmieniająca Lorda, Zbrojnego i Rycerza, na tego z Twierdzy, bo swego czasu było to modne (a widziałem takie mody dla Wilków i Niedźwiedzi). Pewien Hiszpanin (?) pokazywał też swego czasu na youtube swoje wyczyny, dobrze pamiętam jego zastąpienie bodaj Balisty na Czołg, ale nie jestem pewien, jak z dostępnością do ściągnięcia jego modów.
_________________ Omnibus qui sunt Romæ, dilectis Dei, vocatis sanctis gratia vobis, et pax a Deo Patre nostro, et Domino Jesu Christo.
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 13 Luty 10, 09:37
Pewnie były to tylko filmiki, bo do tej pory żaden fanowski mod nie został opublikowany. Tym bardziej wert powinien się sprężyć - jak dobrze pójdzie, to będzie tym pierwszym ;].
Mauricus: aha, możliwe, że się pomyliłem . Sorry.
Ostatnio zmieniony przez Fryzjer 13 Luty 10, 10:29, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Twierdza Deluxe, Twierdza Warchest.
Wysłany: 13 Luty 10, 10:10 Hmm...
Filmiki? Stronghold Heavens zajmuje się głównie umieszczaniem plików. Filmiki były tylko tego Hiszpana, jednak miał on także swoją stronę.
Oj mylisz się, modyfikacje wcześniej wychodziły. Z tym, że na ogół były to zmiany grafiki na Strongholdową (wielki mi wyczyn), czy zmiany nazw, loga, title screenu, ale także pewne hakerskie forum może pochwalić się stworzeniem własnego Traila, przed wydaniem Twierdzy Krzyżowiec Extreme.
W Polsce się o tym nie pisze i to nic dziwnego, nawet w temacie takiego modowania Age of Empires Polska jest na szarym końcu. Nieskromnie mogę się jednak pochwalić, że również coś małego szykuję .
_________________ Omnibus qui sunt Romæ, dilectis Dei, vocatis sanctis gratia vobis, et pax a Deo Patre nostro, et Domino Jesu Christo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum