Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Pierwsza mapa stworzona do gry multiplayer przeznaczona także do gry z botami zapraszam do pobierania wyglądem przypomina mapę patrol graniczny lecz bardzo się od siebie różnią:)
Zapraszam do pobierania
Wg mnie mapa nie jest całkowicie zrównoważona... Widać to choćby po żelazie... Zaraz pobiorę mapę...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Hehe:D czyli muszę poprawic mapkę:D no to trudno:) ale to i tak była moja 1 mapka do Crusadera i niezbyt mi podchodzi ten edytor:/ w crusku w 1 jest dużo lepiej ciekawiej tak jakby:D
_________________ Nie ma takiej wojny której nie można wygrać.
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 14 Czerwiec 09, 20:27
Dla multi to niestety wszystko musisz zrównoważyć ( odległości i drzewa też ).
Jak zostawisz kamień i żelazo poza zasięgiem murów, to mapa się raczej nie przyjmie.
Oprócz tego trzeba je robić "od linijki", żeby było widać, że mapa jest zrównoważona ( łąki najlepiej też ).
P.S. W multi piękny krajobraz na mapie mało kogo obchodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum