Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 14 Czerwiec 09, 17:31 [Crusader i Warchest] Ankieta Warchest I Crusader?!
Witam, dzisiaj zostałem uświadomiony że Stronghold Crusader i Warchest to co innego w sensie gry multiplayer, gdyż jeżeli ktoś chce sobie pograć przez neta to może mieć problem z czym się spotkałem. Ja posiadam wersję podstawową i warchesta, ale miałem zainstalowaną podstawówkę zwykłego cruska i chciałem zagrać z jednym kolesiem, ale on mi jakieś głupoty gadał, że wyskakują mu jakieś dziwne znaczki i mu z gry wywala i tu się zaczyna problem, że te obie gry nie pasują do siebie ... WARCHEST NIE POZWALA NAM NA GRĘ Z KIMŚ KTO MA WERSJĘ PODSTAWOWĄ. Sprawdziłem to na własnej skórze jak zainstalowałem warchesta. Teraz którą z tych gier posiadacie i w którą gracie?!
A na koniec wielkie oklaski dla Firefly
p.s oddajcie głos na grę którą używacie.
Przepraszam jeżeli już taki był temat ale nie zauważyłem.
Lekki edit.
- Bordinio NIE KRZYCZ! i nie pisZ jĘzykiem BlogoWYM - Odyn
_________________ Nie ma takiej wojny której nie można wygrać.
Ostatnio zmieniony przez Odyn 18 Czerwiec 09, 11:05, w całości zmieniany 4 razy
Posiadałem wszystkie wersje gier moja ulubiona to właśnie Crusader i tylko w ta gram czasami sie zdarzy ze zagram w zwykłą( w stronghold 2 strasznie mi sie grafika nie podoba wienc nie gram ;pp a co do legend to nie lubie potworków itp xdd).A co do warchest miałem ale mi się nie spodobała więc wiele na ten temat nie mogę powiedzieć xd
Warchest daje tylko kilku nowych przeciwników, których można mieć nawet w normalnym Crusku. Dodatkowo boty mogą kierować o wiele większymi armiami niż były w podstawce. Ja mam obie gry na kompie zainstalowane, więc nie nie ma to dla mnie zbytniego znaczenia.
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 14 Czerwiec 09, 20:06
Ja nie mam Warchesta i chyba zdecydowana większość graczy na gamespy i gameranger też nie ma, bo gry idą bez problemu ( o ile z Warchestem są problemy, nie wiem).
Też mam tylko Crusader'a. Jakoś mnie nie ciągnie, żeby zakupić Warchesta...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 16 Czerwiec 09, 15:47
Ja kiedyś miałem zwykłego i wtedy szybko się mi znudził, bo nie miałem pomysłu jak grac (ustawienie przeciwników) w skirmish, gdyż było mało botów (czy jak wy to tam zwiecie).
Potem zobaczyłem w Media Markt Extreme' a i kupiłem, lecz extrem mi się zacina, wolno działa i w ogóle jest mało grywalny, więc gram tylko w Warchesta który był na tej samej płycie. Teraz już mam wystarczająco dużo przeciwników, aby grac i się z gry cieszyc.
PS Castomoto: Podoba ci się zwykły, a Warchest nie?!! To trochę dziwnę, bo w Warchescie jest wszystko tak samo jak w zwykłym, tyle że są nowi przeciwnicy, mapy i nowy szlak.
Tyle że xSoNyx warchest normalnie łączy się bez problemu z v1.1 twój kolega miał pewnie Ripa bo też tak kiedyś z kumplem grałem i te kreski zamiast tego co pisaliśmy do siebie wyskakiwały .
No nie wiem davo bo sprawdzilem tez na swoim Warchest'cie ORYGINALNYM i miałem ten sam problem probowałem chyba z 3 innymi graczami grac z zadnym nie moglem sie polaczyc bo te kreski wyskakiwaly:p
_________________ Nie ma takiej wojny której nie można wygrać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum