Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Więc tak:
Mapa do gry z botami się nie nadaje, bo dla bota za mało miejsca, a jak on nie może w jakimś miejscu zbudować np. spichlerza to go w ogóle nie zbuduje, bo ma schemat zamku na sztywno ustalony. To po pierwsze
Sam krajobraz nie zasługuje na 10/10, a swoja drogą trzeba być idiotą, żeby oceniać krajobraz 10/10, a dopiero potem mapę pobrać, ale to tak na marginesie.
Hm. Wszędzie tylko woda Za dużo krajobrazu nie ma tak naprawdę... Te takie, no nie wiem jak to nazwać - kropki z wody na zachodnim brzegu wschodniej wyspy nienaturalnie wyglądają moim zdaniem. Całą mape psują Ogólnie dużo za mało miejsca, a za dużo wody. Ogólnie mapa wyglada mi na zrobioną w 30 minut, a to wiele za mało. 3-/10
Nie chce tutaj po kumplowsku ściemniać, że mapa jest super itd. Postaraj się następnym razem
Właśnie o taką krytykę mi chodzi... A nie, ktoś napiszę, że jest ładna i tyle... No fakt, jest mało miejsca ale to potyczka na wyspach.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Pierwsza mapa fajna pomysł też ale nie podobała mi się faworyzacja lasów iglastych(same świerki) i chyba przesadziłeś z drogowskazami... Mimo wszystko 9/10
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 4 Czerwiec 09, 09:24
No więc tak :
1. Mapa "Wyspa" mi się podoba, tyle, że j/w jest mało realna do zagrania. Większe wyspy do budowania , jak dla multi to lepiej zrównoważone surowce i jak dla mnie to większe odległości między głównymi wyspami dobrze by tej mapie zrobiły. Bez uwag jest dla mnie 7/10.
2. Misji "Folwark" z ostatniego postu się nie wygra, bo jest nie do przejścia, ale i nie przegra, bo nie ma lorda .
Za gospodarkę w zamku 0/10 (niestety).
Za ataki 2/10 - bo pierwsze ok, ale potem po ok.100 zbrojnych arabskich z masami podpalaczy... .
Ogólnie mocno przesadziłeś tym razem - nikt tego nie przejdzie.
Nie ma lorda? To ci heca! Nie zauważyłem... Z gospodarką to wiesz, sam gracz miał sobie ją ulepszyć...
P.S. Mapa jest do przejścia...
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 4 Czerwiec 09, 19:14
Widzę, że z krytyki niewiele sobie robisz....
Więc pytania :
Skoro mówisz, że jest do przejścia, to jak wybiłeś tych wszystkich zbrojnych po zamkiem + asasynów którzy nie podchodzą pod zamek? ( atak lipiec 1189 ). Gdyby na zamku był lord, to oni by tak nie stali jak tępi i czekali na strzały Twoich kuszników.
CO tam gracz może ulepszyć ?? Kiedy ?? Z czego?? Po co jak zaraz podpalą ??
Osobiście w nią nie grałem... ALe chyba da się przejść. A jeśli nie to sory, zwracam honor:D
Nie wkurzaj się tak... To ma być spokojne skrytykowana mapa... Wyluzuj
Jednak przesadziłem z inwazjami sorki...
Ja ni mówię, ze krytyka jest niepotrzebna... Właśnie o to (Cię) prosiłem. Niechętnie gram w swoje mapy, więc nie testuje, żadnych... Postaram się w późniejszym czasie
[ Dodano: 2009-06-10, 11:17 ]
Nowa mapa, teraz bardziej szczegółowo dopracowana i przetestowana
A po co prostokątne, skoro zawsze można kwadratów częściowo nie zapełniać
Myślę, że dowolny rozmiar mapy byłby najlepszym rozwiązaniem - wszystkim by pasowało, a oznaczenia S, M, L, XL, XXL, itd. By się odnosiły do przedziału różnych rozmiarów, np. XL od 120x120 do 180x180.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum