Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Myślicie, że wiecie już wszystko o edytorze map Crusadera? Jesteście w błędzie... Prace pewnego francuza są po prostu dziełami sztuki. A do tego można na nich grać
Tę środkową już widziałem i zagrałem w nią... Bardzo piękne! Ciekawe ile czasu nad nimi siedział i tworzył. Wielkie brawa dla Francuza... Jestem zachwycony!
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 20 Maj 09, 19:46
Nie dzielo, nie dzielo... program. Kiedyś patrzyłem, jednak był nafaszerowany cholernie trudnym anglikiem, jednak po obrazkach widziałem, z tym, że do zwykłego Stronga. Pamiętam jak pokazali dla przykłady Czaszke z gór, postać z "Krzyku" i Jednorożca
Ale jeśli Francuz sam to robił, to... jest świetny.
Cytat:
Myślicie, że wiecie już wszystko o edytorze map Crusadera?
Staram się dowiedzieć wszystkiego o nim, i o wszelkich trickach. W Microsofcie mam nawet dokument ze sporą ilością jeszcze nie odkrytych chyba przez nikogo tricków (na okrągło sprawdzam mapy, czy aby nikt nie odkrył już ich). Jak już odkryję jeszcze pare sposobów na podstawie własnych do.świadczeń, umieszczę najprawdopodobniej na łamach strony. Tak naprawdę chyba nikt jeszcze wszystkiego nie odkrył.
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 23 Maj 09, 15:05
Nie wiem, dawno patrzyłem, i wtedy nie znałem angielksiego tak jak dziś, i musiałem po screenach oceniać.
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 24 Maj 09, 17:43
no może inaczej grasz... Ja lubię jak są wszystkie surowce, dużo miejsca i dośc wolno buduję zamek, a nie na :cenzura:, po to żeby wszystkich najpierw pokonac asasynami czy łucznikami konnymi, wolę jak wszyscy są najlepiej rozbudowani
_________________ Good night white pride
Ostatnio zmieniony przez Odyn 25 Maj 09, 16:17, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 24 Maj 09, 19:29
Te mapy przecież nie zostały pokazane ze względu na grywalność...
Nikt wcześniej nie zrobił takich map.
ponceriusz napisał/a:
Ja lubię jak są wszystkie surowce, dużo miejsca i dośc wolno buduję zamek, a nie na :chcę bana:, po to żeby wszystkich najpierw pokonac asasynami czy łucznikami konnymi, wolę jak wszyscy są najlepiej rozbudowani
Nie wiem, co rozumiesz przez rozbudowanie ponceriusz (i moja rodzina nie jest z Tadżykistanu), ale skoro robisz to dość wolno to nie nazywaj innego budowania "na odp**ol" bo nie masz o tym pojęcia.
Ostatnio zmieniony przez Odyn 25 Maj 09, 16:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum