Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Zdecydowanie Wąż , szybko się rozbudowuje i przeprowadza szybkie ataki . Sułtan długo sie buduję , tylko , że ma arabskich zbrojnych , ale Wąż szybko by go rozwalił jakby się bili pomiędzy sobą .
Ten kto napisał, że sułtan jest lepszy to się grubo myli. Wąż ma na zamku dużo łuczników, a w ataku są katapulty. Sułtan nie atakuje machinami oblężniczymi, a nim sułtan raz zaatakuje to wąż już zdąży zrobić 2 ataki
Poprawiłem posta, żeby można go było zrozumieć. Pisz staranniej i zrozumialej.
- Bordinio
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 16 Maj 09, 13:46, w całości zmieniany 1 raz
ten kto napisał że sułtan jest lepszy to sie grubo myli wąż na zamku dużo łuczników a w ataku są katapulty a sułtan nie atakuje machinami oblężniczymi a nim sułtan raz zaatakuje to wąż jusz zdąży jusz zrobić 2 ataki
Zgodze się z Tobą jednakże Sułtan ma w swoim asortymencie nieco mocniejsze jednostki piechoty (arabski szablista), więc może stwarzać problemy dla atakującego węża...
Każdy ma swoje zdanie na ten temat i proszę to uszanować...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Możliwe... Ale ja wolę sułtana nie wiedzieć dlaczego... Tylko trochę te jego poematyczne teksty mi nie pasują... "Wielbłądy są niezmordowane, to zły znak dla Ciebie..."
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Wydaje mi się że nawet szczur tak często atakuje że mógłby pokonać sułtana który atakuje rzadko i w obronie ma jedynie procarzy, kilku łuczników i flamethrowerów.
Ale włócznicy nie dadzą sobie rady ze zbrojnymi... chyba, że łucznicy by się ustawili i strzelali cały czas ale bot chyba jak już ileś ludzi mu zginie odsyła wszystkich...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum