Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Zrozumcie tylko, że fali nowych graczy gotowych na spędzenie przynajmniej paru miesięcy na grze w SH:C nie będzie już... co najwyżej zbierze się paru ludzi, którzy i tak po chwili zaginą... a co nam po ludziach dobrze grających jak GameSpy'a nie umieją zainstalować czy przekierować portów ? Już mówiłem, takich to docenią tylko koledzy z podwórka...
PS Jak robicie klan reprezentujący nasz kraj to piszcie po polsku na stronie klanowej.... "otwarłem" LOL.
Ale jeśli HK chce to niech prowadzi klan... niech grają Ci którzy chcą grać a takich ludzi wbrew pozorom jest wielu... I nie pierwszy raz piszę: Mamy nadzieje na powstanie SHC 2.
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 23 Kwiecień 09, 08:18
Lutel - masz rację : gra umiera, fali nie będzie, bez gsa klan nie ma przebicia międzynarodowego - ale to dla mnie jedna strona medalu. Druga to ta, że tu ciągle dochodzą osoby, ciągle w to grają, są inicjatywy i nikt nie jest winien temu, że gra teraz, a nie parę lat wcześniej.
Większym problemem jest uznanie klanu za reprezentację Polski przez innych polaków z gsa.
Myślę, że TP to więcej klan forumowy, bo tu powstał i rekrutuje tutaj , a nie na gsa.
Zresztą i przed laty klany powstawały i padały , więc nie ma się co rozwodzić - myślę, że dużo lepiej tak, niż żeby nic.
Lutel - masz rację : gra umiera, fali nie będzie, bez gsa klan nie ma przebicia międzynarodowego - ale to dla mnie jedna strona medalu. Druga to ta, że tu ciągle dochodzą osoby, ciągle w to grają, są inicjatywy i nikt nie jest winien temu, że gra teraz, a nie parę lat wcześniej.
Większym problemem jest uznanie klanu za reprezentację Polski przez innych polaków z gsa.
Myślę, że TP to więcej klan forumowy, bo tu powstał i rekrutuje tutaj , a nie na gsa.
Zresztą i przed laty klany powstawały i padały , więc nie ma się co rozwodzić - myślę, że dużo lepiej tak, niż żeby nic.
Nikt nie reprezentuje (oprócz mnie) TP na gsa, bo reszcie graczy już zakorzenionych w klanach nie chce się przechodzić do innego, wiec skupiliśmy się na arenie tylko i wylącznie polskiej.
Dużo lepiej, jeszcze tylko polskie znaki .
- Warlike
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Ostatnio zmieniony przez Warlike 23 Kwiecień 09, 12:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum