Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Proponuję żeby jeszcze raz objaśnić każdemu kto reprezentuje Team Poland co znaczy określenie KOK co bym się nie musiał znowu wstydzić przed kolegami z gsa że jestem z Polski.
Proponuję żeby jeszcze raz objaśnić każdemu kto reprezentuje Team Poland co znaczy określenie KOK co bym się nie musiał znowu wstydzić przed kolegami z gsa że jestem z Polski.
nicki przyjacielu nicki
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
-- i co to ma być bo nie wiem o co ci chodzi i czuję że nie tylko ja.Prosze określ się dokładnie o co ci biega ,i nie ograniczaj się tylko do lakonicznych tekstów typu nicki nicki. No chyba że chcesz sobie nabić postów ?
Ostatnio zmieniony przez KK 21 Grudzień 08, 08:06, w całości zmieniany 1 raz
Powiedz kto? Wymień nicki i napisz do HK bo mnie od jutra nie ma do niedzieli ale HK na pewno podejmie odpowiednie środki. Włącznie z out'em ale mam nadzieje że obejdzie się bez tego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum