Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SHC (Game Ranger), Warchest.
Wysłany: 14 Kwiecień 09, 11:37
Ha... Dzwoniłem do netii i gościu powiedział że oni mają wszystkie porty odblokowane ;/ ... NOda wyłaczam i dalej nie moge wejsc na gre z ludzmi gsa... WTF... Moze wirus jakis ?
_________________ Jak chcecie pograć w SHC na GR czy spytać o cokolwiek to raczej na gg.
A wiec tak mam radiówkę, wykupiłem zewnętrzne IP i odblokowałem porty do stronghold,
zorganizowałem sobie gsa i zarejestrowałem się, uruchamiam gsa daje connect, reklama itd- wyłączam reklamę, Klikam na ikonke stronghold crusader po lewej iiii nic... przy ikonce pokazuje się liczba 1 a na ekranie nic się nie pokazuje tylko tak jakby się zawieszał . Kiedyś udało mi się wejść do gry stronghold na gsa przez klikniecie u znajomego uzytkownika linka do gry ale wtedy nie widziałem żadnych pokoi znowu
nie zawiesza się, porostu nic się nie pokazuje a na ekranie tam gdzie powinny być pokoje itp jest obraz tego co ostatnio było w tamtym miejscu, np pulpit, jakieś okno itp, nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć
Bardzo dziwna sprawa. Nie bardzo wiem co poradzić. Może gdybym to zobaczył "na żywo"... spróbuj napisać do suportu GSA na e-mail... oni powinni pomóc jeśli to nie jest wina Twojego kompa tylko GSA. Ale wydaje mi się że to coś u Ciebie nie działa... Może antywirus blokuje GSA?
[ Dodano: 2009-04-23, 12:34 ]
Antywirusa mam NODa, ale jak go wyłączę to nie daje to żadnego efektu, po wyłączeniu zapory systemowej również brak efektu.
Dodam jeszcze dokładne zdjęcie
Taki obraz zostaje po wyłączeniu reklamy. a jak włączę stronę na chwile to zostanie strona itd.
a możesz mi powiedzieć jak to się z nimi kontaktować? bo szukam po tych ich stronach ale nie mogę znaleźć żadnego meila, po angielsku pisać trzeba do nich?
U mnie też raz się tak zdarzyło, że po wyłączeniu tych reklam pokoje się nie pokazywały. Więc nie wyłączaj tego, tylko zmień okno. Wątpię, żeby pomogło, ale może jednak się uda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum