Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
chcialem zagrać z kolegą w SHC... wszystko było OK... odpalamy hamachi i chcemy grać...
On wpisuje moje ip, daje Dołącz i w tym momencie powinien mnie znależć...
po 2 minutach doszedł do wniosku ze to sensu nie ma XD
nie znalazł mnie mimo że drugi kolega wszedł na moją grę bez żadnych kłopotów
niewiem, spróbowaliśmy inaczej i to on stworzył.. Wtedy to my go nie widzieliśmy...
dlaczego tak jest?
mamy tą samą wersję gry, ale to raczej znaczenia nie ma, bo grałem z ludźmi co mają inna wersje i gra śmigała...
jak możecie to pomóżcie XD
Ostatnio zmieniony przez Kacper 31 Lipiec 11, 11:21, w całości zmieniany 1 raz
To że gra pirat to nie robi żadnej różnicy, spróbujcie ściągnąć najbardziej stabilną wersje hamachi (nie wiem jaka to ale na oficjalnej stronie jest zaznaczona) i niech każdy z was ma tą samą wersje...i wersja gry musi być 1.1
Ale na hamachi ja go znajduję i chyba mamy tą samą wersję hamachi bo ja mam najnowszą.A awast wystarczy że zatrzymam ochronę czy muszę go całkowicie wyłączyc tak żeby nie było nawet ikony prawym rogu paska??
Sprawa jest już chyba rozwiązana.Ja mam net w radiówce a on w neostradzie.Ja mam wyłączoną zapore ale gośc od którego mam neta ma chyba włączoną ;/.Ale jaskol jest też dobra nowina.Ten net co ja mam jest do bani i mam już następny powód żeby go zmieniac.Zmieniam na neo albo na tele2.
No to jedyne co moge dodać to tylko radze wybrać neostrade bo to jednak moim zdaniem na dzień dzisiejszy najlepsza pozycja na polskim rynku...z reguły w miastach nie ma problemów z neo, czasem są problemy na wsiach ale to też z czasem się rozwiązuje...
Przed radiówką już miałem miec neo ale coś mówili że nie da się.Ale ja mieszkam na wsi :)Ale bez zkojarzeń to nie jest wiocha zabita dechami w której każdy ma pole.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum