Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wow Większych tych obrazków się nie dało? W Diablo III nie zagram bo by mi się cięło niemiłosiernie ( już próbowałem ). Zresztą nie chcę się zamaniaczyc tak jak niektórzy co w to grają.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: życie
Wiek: 30 Posty: 654 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 22 Maj 12, 21:00
Nie grałem, ale z tego co widziałem, to jest to poprawiona dwójka, ten sam hud, takie same drzewka rozwojowe, ten sam ekwipunek i zapewne nieustanna rzeź potworów... ale czego się spodziewać po przeciętnym hack'n'slash'u?
A ja tam zamierzam pograc jak stanieje, akurat lubię hack'n'slashe. Dobre odmóżdżenie. I w tej części istnieje losowy generator (niektórych aspektów gry), to znak serii.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Ludziska!to wspaniała gra...wielu na tym forum ją ma (ja też ale narazie nie instaluję) też myślę że to coś w stylu podrasowanej 2 ale lubię takie gry ja Diablo,Arcanum itd.
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Jak odkopywać to odkopywać - Diablo 3 w 2026 roku. (Mamy już rangę nekrofil na forum?)
Miałem przyjemność skończyć wątek fabularny podstawowej wersji gry i dodatku w dniu wczorajszym, w wersji na Nintendo Switch 2. Bawiłem się przednie, mimo że w okolicach premiery jak i później zdarzało mi się przechodzić już tą grę. Ale jako że skleroza w tym wypadku się przydała, nie pamiętałem całości fabuły
Mechanicznie w porównaniu do D4 jest to mega przyjemna gra, która i w dzisiejszych czasach posiada ogromną dozę grywalności. No i wciąż grającą społeczność, gdyby ktoś chciał forsować wysokie szczeliny w trybie przygodowym.
Diablo 3 na konsole jest dla mnie niedocenioną perłą, bardzo dużo grałem w kooperacji na jednym ekranie na Xboxie 360; na Switchu też jest super. Bardzo mnie cieszy to, że nawet jak wyłączą serwery to w zasadzie gra jest kompletna i można do niej będzie wracać latami. Prawdopodobnie wielu osobom się nie podoba ze względu na sentyment do dwójki; dla mnie jednak traktując to jak inną grę nawet wolę od dwójki, bo jest bardzo przyjazna dla casualowego grania.
Polecam zagrać jak będzie event ze starym Tristram w styczniu; co rok jest.
Diablo 4 mam wrażenie przekombinowali i próbowali zbyt wiele pogodzić. Ani to Diablo 3 (pod względem prostoty i bycia przyjazną dla casual), ani Diablo 2 (pod wieloma względami), ani PoE 2 (pod względem możliwości i trudności buildu)... przeszedłem podstawową grę, ale nie wiem czy kiedykolwiek będę wracać i grać w dodatki np.
[ Dodano: 11 Wrzesień 26, 00:03 ]
Swoją drogą ten screenshot z pierwszego posta... czy ta gra w ogóle kiedykolwiek tak wyglądała? Nie grałem na komputerze, ale na Xboxie 360; to drzewko umiejętności nie przypomina w żaden sposób tego co pamiętam z Diablo 3.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Wydaje mi się że to jakoś early build - drzewko umiejętności bardzo przypomina WoW'a z dawniejszych czasów.
Co do Diablo 4 - mam na Pc z dodatkiem, ale o ile bardzo podobała mi się fabuła podstawki (czytałem też wtedy trylogię książek „Diablo: Wojna grzechu” - polecam! do tej czeęci pasuje jak ulał bo opowiada o pierwszych Nefalemach i pobycie Lilith w Sanktuarium), tak jakoś do dodatku się nie mogę zabrać.
Ma wyjść na switcha 2 lada dzień, najprawdopodobniej w wersji Age of Hatred (cytat z łowców gier - "Poznaliśmy także zawartość pudełkowego wydania Age of Hatred, które oprócz podstawowej wer Treść skopiowano z Lowcygier.pl sji gry Diablo IV, zapewni dostęp do dodatków Vessel of Hatred DLC oraz Lord of Hatred DLC.") No ale o tym porozmawiamy już w osobnym temacie ;D
@edit - stworzę temat o d4 jak zapowiedzą go na switcha na blizzconie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum