Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wow Większych tych obrazków się nie dało? W Diablo III nie zagram bo by mi się cięło niemiłosiernie ( już próbowałem ). Zresztą nie chcę się zamaniaczyc tak jak niektórzy co w to grają.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 22 Maj 12, 20:00
Nie grałem, ale z tego co widziałem, to jest to poprawiona dwójka, ten sam hud, takie same drzewka rozwojowe, ten sam ekwipunek i zapewne nieustanna rzeź potworów... ale czego się spodziewać po przeciętnym hack'n'slash'u?
A ja tam zamierzam pograc jak stanieje, akurat lubię hack'n'slashe. Dobre odmóżdżenie. I w tej części istnieje losowy generator (niektórych aspektów gry), to znak serii.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Ludziska!to wspaniała gra...wielu na tym forum ją ma (ja też ale narazie nie instaluję) też myślę że to coś w stylu podrasowanej 2 ale lubię takie gry ja Diablo,Arcanum itd.
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum