Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Kingdoms, 1, Crusader
Wysłany: 17 Wrzesień 17, 17:25 Kilka pytań dot. mapmakingu w pierwszym Strongholdzie
Mam 3 techniczne pytania:
1. Da się zrobić w edytorze, aby domy nie były tymi chałupami z jakiejś słomy tylko już tymi po "awansie" (XD)? Przydałoby mi się do upiększenia zamku.
2. Da się jakoś zbugować, żeby zrobić np. studnie bez pracowników, i żeby te kółko nad nią nie latało, że brakuje pracowników/śpi?
3. Jest jakiś trick na 2 lub więcej targowisk?
Dzięki.
A do czego Ci takie coś potrzebne?:) Wiem, że chałupy zmieniają się z upływem czasu w domy, a o pozostałych dwóch Twoich problemach to nie wiem.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum