Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SHC , SHC:E
Wysłany: 4 Sierpień 15, 09:03 Szukam taniego i w miarę dobrego smartfona
Cześć mam uszkodzony telefon gdzieś od miesiąca i chcę sobie kupić nowy, jednak mój budżet jest ograniczony Zna ktoś jakiś fajny smartfon za około 500-600 zł?
Pytanie, co rozumiesz poprzez słowo "dobry" Chodzi Ci o jak najlepsze bebechy, czy ładny design z różnymi gadżetami. Za taką cenę można wyrwać jakiś znany model, aczkolwiek będzie on raczej średni w odniesieniu do siły podzespołów. ( jak większość na rynku )
Nie znaczy to, że zachęcam do kupna, podbijających rynek "chińczyków", ale być może warto by przejrzeć kilka modeli. Często mają okrojonego androida, czyli nie ma syfów w postaci niepotrzebnych aplikacji od marek głównego nurtu.
Być może warto przejrzeć Asus Zen 4, Kruger&Matz, czy inne.
Odradzam kupowania nokii. ( skok na windows phone wcale nie poprawił funkcjonalności, czy wydajności )
P.S. Swojego czasu Qualcomm od Snapdragon'a mówił, że ośmiordzeniowe procki są szajsem i ich produkcja mija się z celem. ( wiele chińczyków ma właśnie takie procki ) Po jakimś czasie jednak firma ta zaczęła własną produkcję osmiordzeniówek, także trudno stwierdzić, czy taki procesor spełnia swoje funkcje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum