Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SHC , SHC:E
Wysłany: 28 Sierpień 14, 09:00 Odliczanie do premiery SHC2
Już za 5 dni odbędzie się premiera Stronghold Crusader 2, więc najwyższy czas rozpocząć odliczanie:
5
Działa tu zasada kto pierwszy ten lepszy, tj. kto pierwszy napisze jutro post (4), pojutrze(3),itd.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 5 Wrzesień 14, 23:39
17
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum