Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam mam pewien problem w Stronghold 2. Chciałem pograć z kolegą w multiplayer, ale gdy klikam dołącz wyskakuje mi okienko z napisami "Próba łączenia Proszę czekać " Czekam i po kilku sekundach okienko znika i tak jest cały czas. Proszę, pomóżcie.
Takiego byka to chyba nigdy nie widziałem ;p. Pomuście?! To nawet brzmi co najmniej dziwnie. Swoją drogą temat przeniosłem do właściwego działu: Stronghold 2 i Legends Multiplayer. Siwy
Ostatnio zmieniony przez Siwy 6 Styczeń 14, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
@Lutel: jest tylko jedna wersja dwójki na której można grać na multi, mianowicie 1.4.1
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Stronghold 2, Stronghold Crusader II
Wysłany: 21 Sierpień 14, 07:17
W multiplayer można jeszcze ewentualnie grać w poprzednią wersję: SH2 v1.4 - dość częsta przy grze przez GameRanger.
Najlepiej jednak grać w SH2 v1.4.1
Przed grą warto spytać wszystkich jaką mają wersję i grać wtedy gdy wszyscy mają tę samą wersję.
Warto też sprawdzić czy jest zgoda dla antywirusa na korzystanie z tej gry i ewentualnie portu. Może pojawić się okienko z takim pytaniem pod grą. Aby je znaleźć w Windows można przełączyć się łaczną kombinacją klawiszy Alt i Tab.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum