Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 15 Listopad 13, 21:11 [problem techniczny] Twierdza Krzyzowiec Problem z Multi
nie dziala multi w twierdzy krzyżowiec... grałem w nią zanim miałem jeszcze neta. i chciałem sobie zrobić teraz takie retro granie z bracholem... łączymy się przez gamerangera wszystko ładnie pięknie dopóki się nie włączy giera. wyskakuje mi "Oczekiwanie na Gospodarza..." i tak mogę czekać w nieskończoność... wersje gry mamy taka sama... może ktoś miał taki problem? co mam zrobić??
Macie wspólną sieć, a to znaczy, że trudno będzie się połączyć. Sam przez to przechodziłem dawno temu i nie znalazłem rozwiązania. Jeżeli nawet Gameranger sobie nie radzi to wątpię w możliwość gry. Możecie jeszcze spróbować programu hamachi.
Panel Sterowania -> System i zabezpieczenia -> zapora systemu Windows, powinna być wyłączona lub dodaj wyjątek. Nie wiem czy dodanie aplikacji ( Stronghold Crusader ) do wyjątków zadziała tak jak jej wyłączenie, ale warto spróbować. Masz jakiegoś antyvira, który też ma w sobie firewall'a ? (Np. ESET smart security )
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
[ Dodano: 20 Listopad 13, 11:43 ]
gameranger ma jakies swoje ip?? bo uzywam do sciagania bit comet i zeby mmi normalnie dzialal musze w ustawieniach modemu wpisywac ip ktore prz neostradzie jest zmienne... czy ma to jakis wplyw na twierdze i gamerangera??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum