Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Po pozytywnym odzewie na temat mojej zapowiedzi Krzyżowca II stworzyłem kolejny filmik. Tym razem jest to prezentacja legendarnej, pierwszej części Twierdzy. Przygotujcie chusteczki, bowiem wspomnienia leją się z ekranu.
Wszystko fajnie, dobrze przygotowany materiał i ciekawie opowiedziana historia o grze, ale mów trochę wyraźniej! Akcentujesz strasznie pierwsze sylaby, zostawiając niemal w ciszy końcówki wyrazów, mówiąc takimi falami. Powinieneś bardziej tak ładnie łączyć poszczególne wyrazy, że tak powiem. A mówisz mniej więcej tak: ||___||___|||____|||____|||___, zamiast: ||---||--_||_--||--||__--||-- xd.
Masz rację mój głos jest niewyraźny, ale nie mam na to wpływu ;d. Mój mikrofon to złom za 5zł z biedronki, który mocno zniekształca dźwięk xd. Muszę go trzymać praktycznie przy ustach żeby cokolwiek nagrał, co wymusza ode mnie dość specyficzny sposób mówienia . Problem jest również z szumem, który po usunięciu jeszcze bardziej niszczy mój wspaniały, cudowny, wybitny głosik. (ahh ta skromność)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum