Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 2 Lipiec 13, 16:38 [pomysły] Nowe zamki AI(Szeryfa) + kilka fotek
Chciałbym podzielić się moimi zamkami dla Szeryfa. Poprzednie były za duże lub tak drogie, że AI nie nadążało za innymi. Nowe trochę zmniejszyłem albo tak zmieniłem, aby mieściły się na mapie. Teraz Szeryf może mieć nawet 180 wojowników(tyle zaobserwowałem), szybciej
rozbudowuje.
O, marszałek ma niezły potencjał. Jego zwykły zamek też staje w płomieniach przy pierwszym ataku podpalaczami, więc zwróć uwagę na to, żeby go od tego ocalić.
Lordzie Smerfie spróbuj podpalić szeryfa, uda Ci się nie wątpię, ale będziesz musiał to co raz powtarzać. Jeszcze zmodyfikuję trochę te zamki i dorzucę parę zdjęć.
Mam mały problem co ustawić aby było budowane jako pierwsze a co jako kolejne. Komputer nie zawsze przestrzega tego co ma wybudować, a niektóre pomija i stawia w póżniejszej fazie gry.
W każdym razie sprawdzcie bo na pewno są lepsze od podstawowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum