Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 27 Czerwiec 13, 20:55 [ogólne] Problem z odpaleniem gry
Witam..
Podczas włączania gry, gra mi nie startuje..
Problem jest taki sam jak mieli inni gracze na tym forum, lecz u mnie nie nie daje nic:
- aktualizacja direxta
-aktualizacja frameworka
- na nowo instalacja gry, usuniecie folderow wszystkich, nawet tych ukrytych
Dodam ponad to, iz z konta ktore jest administratorem o dziwo gra dziala
lecz gdy odpalam na koncie goscia, z uprawnieniami administratora to gra nie dziala i wyskakuje blad ktory podalem w zalaczniku...
bawilem sie we wlasciwosciach pliku ktory startuje gre, wszedzie dodalem mojego uzytkownia ktory jest goscie i ma admina, ale to nic nie daje dodam iz za kazdym razem jak uruchamiam gre pyta mnie o zgodnosc itp, mimo iz jestem na adminie mimo iz daje uruchom jako administrator..
tak tez zaintalowalem gre..
doradzicie cos ?
podkresle, na glownym adminie kompa gra dziala, lecz dlaczego nie dziala na innym uzytkowniku ? mimo iz jest on adminem ? oraz zezwolilem jako admin na uruchamianie gry? "prawy >>urucham jako admini..."..
:<<
Język polski jest ą ę .
- Warlike
sdf.jpg
Plik ściągnięto 82 raz(y) 289,46 KB
Ostatnio zmieniony przez Warlike 28 Czerwiec 13, 10:29, w całości zmieniany 1 raz
Lutel, a jak to jest w kolejnych erach? Bo gość mi mówił, że to się jakoś zmienia i chyba w drugiej niektóre budynki (których normalnie nie trzeba było trzymać) muszą pozostać w gminie.To prawda?
Dołączam się do założyciela tematu. Mam to samo tylko że mniej błędów , ale wkurza mnie to bo za każdym razem gdy wyłączę grę to muszę od nowa instalować żeby się gra włączyła
Po kliknięciu na ikone: Po zamknięciu pierwszego okna wyskakuje drugie:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum