Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 17 Styczeń 10, 15:47
Wg mnie najciekawsza była fabuła starej dobrej jedynki . Ten klimat wojny domowej w Anglii zawsze mnie fascynował (w końcu Anglia zaliczyła chyba podobnych przewrotów wiele ). Szkoda jedynie, że jest to tak krótka kampania - ledwo się wczujesz w klimat i już się kończy .
Gra w: Twierdza Deluxe, Twierdza Krzyżowiec
Wysłany: 26 Maj 10, 22:07
Moim zdaniem najlepszą fabułę ma SH1. Jakie to emocje były po każdej misji - "co się teraz stanie?!"... Nie chce nikogo urazić, ale wg. mnie SH:C nie ma fabuły...
_________________ Kontakt: e-mail: usio@poczta.onet.pl Skype:Usiek01 Komórka:[T A J N E]
fax: się zgubił
Najciekawszą fabułę ma 1, chociaż dwójkowa kampania też jest fajna, ale według mnie dwójka ma za mało misji
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Stronghold i Stronghold Crusader
Wysłany: 24 Czerwiec 10, 16:51
Moim zdaniem SH 1,bo są fajne misje.Tylko na początku są nudne ze szczurem,ale ogólnie są fajne.Można oczywiście wczuć się w średniowiecze,między innymi przez muzykę.
[ Dodano: 24 Czerwiec 10, 16:52 ]
Oczywiście jest bardzo dobra fabuła.
Gra w: Stronghold Kingdoms, Twierdza 2
Wysłany: 30 Sierpień 10, 08:10
Najlepszą fabułę ma Twierdza1, niewiele gorszą Twierdza2, Nieco gorszą Twierdza Legendy, Potem Krzyżowiec i A najgorszą Krzyżowiec Extreme!
W jedynce i dwójce można poczuć klimat średniowiecza.
_________________ W życiu łap szczęśliwe chwile, inaczej zostaniesz debilem.
Gra w: SH1, SHCrusader, SH2
Wysłany: 30 Sierpień 10, 11:34
Krzyżowiec był tylko dodatkiem, chyba niespodziewacie się że dodali by własną tam fabułę? W końcu to Krucjaty, zrobili kampanie historyczne i git Ale to W Twierdzy 1 i Crusader mozna poczuć klimat średniowiecza, Stronghold 2 - choć fajna gra, to nikły tam klimat
Gra w: SH1, SHK, Gothic 1,2,3
Wysłany: 7 Czerwiec 13, 15:56
Idealną fabułę i klimat ma Twierdza Deluxe. Według mnie to też najlepsza gra z serii nie licząc Kingdoms. Ps Beziemienny masz Avatar który ma moderator Siwy.
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 18 Czerwiec 13, 18:12
Youngbuck napisał/a:
Moim zdaniem nic nie pobije kampanii w pierwszej Twierdzy, znakomicie poprowadzona i trzymająca się kupy.
Tak, potwierdzam!
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum