Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Crusader 1 miejsce
Stronghold zwykły 2 miejsce
Stronghold 2 ma 3 miejsce
Wszystkie mają ciekawą fabułe ale najlepszą ma Crusader też myślałem żeby dać Strongholda zwykłego na 1 miejsce ale może być Crusader.
Chyba najlepszą fabułę ma SH 1, ale w Crusader też się fajnie gra...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 4 Lipiec 09, 18:54
Zdecydowanie Stronghold jedynka . Jak dla mnie to najlepsza część całej serii.
Ta muzyczka w kampanii,to opowiadanie . Tylko czterech przeciwników i mapa w kampanii.
Można sobie bronić lub podbijać zamki wybierając trudność i swoje wojsko .
Zdecydowanie stronghold jedynka.
Tylko szkoda, że nie ma walki z botami Wtedy to byłaby gra xD
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Ja sądzę, że najlepszą fabułę w serii ma SH2. SH1 też dobre, można ustawiać poziom trudności, czego nie ma w SH2, a przez co tamtejsza kampania jest ciut zbyt łatwa. Szalę zwycięstwa na stronę SH2 przechyla jednak możliwość wyboru sojuszników, u boku których chce się walczyć po 6 misji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum