Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Mam pewien problem zaczynam swoją przygodę ze stronghold kingdoms ,nie mogę ustawić więcej łuczników na wieżach niż 20 a limit jest do 30 mojej armii, 7 z nich znajduje się niby w koszarach tylko ze ja ich nie posiadam ,poza tym wzorowałem się przy budowie fortyfikacji zdjęciami z tej strony zakładka OBRONA i nie dopatrzyłem się tam budowli koszar ,podpowiedzcie co zrobić jeśli budować koszary to gdzie je umiejscowić
Damy rade kolego. Wchodzisz w widok zamku, po prawej stronie u góry masz 4 ikonki, rycerz, palisada, mur i kocioł z oliwą. Wchodzisz w ikone z kotłem i masz pierwszy po lewej domek strażniczy, klikasz na niego i budujesz koszary. Stawiasz je w obrębie zamku.
Wszystko rozumiem wiem gdzie znajdują się koszary tylko jest problem z umiejscowieniem ich w obrębie zamku nie da się (chodzi mi o jądro wewnatrz niego nie mogę zbudować koszar)
Tak tylko dlaczego w poradniku i zakładce obrona koszary nigdzie nie występują ,wiec jeśli nie ma ich wewnątrz jadra to gdzie są a jeśli mam umiejscowić poza jądrem to gdzie i czy są niszczone przez wroga jeżeli stoją sobie samopas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum