Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 17 Luty 13, 10:06 obrona przed wojskami Wilka
czy ktoś może mi to wytłumaczyć, jak to jest możliwe, że wojska "Wilka" - które mnie jednego razu zaatakowały - nie sforsowały kolejnych odcinków murów okalających Dwór i nawet do niego się nie zbliżyły, a pomimo tego wygrały i zabrały surowce ? i nie chodzi o stratę surowców - bo ich było mało - ale o sam fakt. ja żeby pokonać "Legowisko Wilków" lub "Obóz Bandytów", muszę dostać się do centralnego punktu, choćby jednym wojakiem, a tym omawianym przeze mnie przypadku, nie było czegoś takiego? może ktoś to wytłumaczyć?
Ataki pillage (grabież surowców) i ransack (niszczenie budynków w wiosce) mają takie liczniki po prawej stronie w czasie wyświetlania bitwy. Jeżeli ten licznik dojdzie do 0 to atak kończy się sukcesem i wojska zaczynają wychodzić z atakowanego zamku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum