Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
CQC (Close Quarters Combat) - Małe mapy
Dostępne Tryby Rozgrywki: Expolosive, Free For All
Dostępne Mapy: Cadoro, Karaqum, Khyber, Marien, Khali, Bloc, Xauen i Velruf
UO (Urban Ops) - Średnie mapy
Dostępne Tryby Rozgrywki: Deatchmatch, Free For All
Dostępne Mapy: Alberon, Cantumira, Emblem, Havana, harbor Elia, Harbor IDA, Montata, Nerbil, Revello, Ravello 2nd Street i Zakhar
BG (Battle Group) - Duże mapy
Dostepne Tryby Rozgrywki: Deatchmatch, Conquest
Dostepne Mapy: Cantumira, Conturas, Emblem, Engrene, Havana, Ohara, Pargona, Pargona East i Zakhar
Oczywiście na mapach (UO i BG) mamy do dyspozycji samoloty, helikoptery, humvee, czołgi, motorówki itp.
Item Shop - miejsce na zakup nowych broni za dinary (pieniądze, lvl i exp dostajemy za każdą grę i za zrobienie nowego lvl'a dostajemy 2500 dinarów )
W grze jest 100 lvl'i za każdą grę dostajemy ileś %.
Aby zagrać w grę należy się najpierw zarejestrować (Pomoc rejestrowania )
-------------------------------------------------
Krótkie przedstawienie gry . Ja mam 29 i 11 lvl i zazwyczaj gram na UO bo tam jest fajna frajda . W razie jakichkolwiek pytań piszcie do mnie na GG .
PS: Teraz gra ma "chwilowy" kryzys ponieważ jest troszkę cheater'ów ...
Ooo proszę WarRock mój ulubiony FPS.. Ja tam gram w to od czasów bety czyli szmat czasu gra od bety sporo się zmieniła początkowo wszystkie bronie były dla f2p nie było czegoś takiego jak premium users ale fakt faktem broni nie było za wiele a i błędów pełno.. większość wciąż jest.
Co do cheaterów to pojawiają się falami są, są, są wchodzi aktualizacja (teraz jest hackshield o ile się nie mylę wcześniej był punkbuster) hackshielda i nie ma ich przez jakiś czas do póki jakieś neo kidy nie znajda dziury i zaś się zaczynają pojawiać gracze bez umiejętności bazujący tylko na hakach. Za czasów bety nie spotykało się hakerów... co prawda mało osób wtedy grało i były tylko 4 serwery.
Taa... Czasy BETA... Ach te czasy zawsze będę miło wspominał... Tam nie było wogóle premek wszystko za free to był raj. PB to jest dla WR'a szit , a hackshield to już jest coś... Koreański Warrock ma droższy antycheat i tam prawie nie ma czituchów... K2Network żałuje kasy na jakieś tam antycheaty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum