Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Z tych dwóch, skłaniałbym się bardziej ku Acer'owi. Powyższy Lenovo jest dosyć przeciętny. Nadaje się niby do gier, ale ma słaby procesor, mało ramu no i niestety nie należy do super wydajnych.
Acer ma wystarczająco dużo RAM'u, lepszy procesor z wystarczającym taktowaniem no i chyba całkiem niezłą karta graf. (Jedynie co mnie zastanawia to mało informacji o tej karcie. Na pewno to jest pełna nazwa tej karty ? ;P ) Wydaje mi się, że warto by było się nad nim właśnie pochylić i poczytać ew. dokładniej.
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 24 Wrzesień 12, 20:23
Ok, dzięki, podobno karta jest bardzo dobra, tak przynajmniej mówił pan sprzedawa.
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Panzer to w ogóle żyje? Cóż, widać ktoś jest jeszcze bardziej nieaktywny niż ja.
Żyję, tylko też się wyprowadzam do Krakowa, też na UJ xD.
Cytat:
A tam,, ja nie ufam internetom. W sieci to mogę sobie kupić książkę, a nie sprzęt za sporo zielonych papierków.
Kupowałem prawie "cały" komputer przez internet i nikt mnie w wała nie zrobił. Poza tym ja radziłbym kupić Ci lapka w Krakowie, w końcu małe miasto to nie jest (przynajmniej ja tak będę robił)
Jak chcesz grać w SH i HH3 to nawet lap ze zwykłym i3 i GT610M wystarczy. Gorzej jak chcesz pograć w coś nowszego... Niestety ale tu Ci nie poradzę, bo sam mam taki problem, czyli nie wiem jakiego lapka wybrać (ale narazie mam czas). Podobno baterię Lenovo dłużej trzymają niż w innych lapkach, ale nie wiem czy to jest prawda . No cóż, będzie się trzeba poważnie zastanowić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum