Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Pograłem chwilę w mapę na swoim starym laptopie, lecz mapa zacinała się niemiłosiernie, przez co granie w nią nie miało większego sensu.
Cóż, jest to jedne z najlepszych Minas Thirith jakie widziałem, troszkę sprawia wrażenie płaskiego. Krajobraz jest taki sobie. Ogólnie wielki podziw za taką mapę, ja odpuściłbym sobie przy samym planowaniu mapy. Mapa jest bardzo dobra z wyglądu, gamplay nie wiem. Nie pasują mi jedynie kolory frakcji, ja dałbym gondorowi niebieski, a orkom czarny.
Gra w: Sh1.SHC
Wysłany: 3 Luty 12, 23:02
Mod będzie gdy zechce mi się dokończyć grafiki menu/porażek/wygranych itp. Mówiać krócej gdy skończę odwalać brudną robotę.
Nie stanie się to szybko bo straciłem węnę twórczą. Więc żegnajcie do przyszłego miesiąca.
wiem że stare...ale co z tym modem?Bo bardzo ciekawe...
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum