Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam, zacznę od wytłumaczenia, dlaczego napisałem w tym dziale. Z racji tego, że trwa inny konkurs, w dziale "Turnieje i konkursy", lepiej będzie jeśli napiszę tu i ten temat nie będzie zasłaniać tamtego ani tamten tego.
Wymagania:
- konto na forum strongholdnet
- konto w programie GameRanger
Wzór zgłaszania się:
Nick na GR -
Id na GR-
GG (nie obowiązkowo) -
Zasady - zależnie od tego ile osób się zgłosi, podam odpowiednie zasady.
Lista uczestników:
Kupiec Hrupkuw - Faxid (po "-" nick na GameRanger) 1212632 (Id)
Shever KSW - Shever / 1414508
Cezarek1998 - Cezarek1998 / 2211000
Elmo1225 - Dominator / 2198465
Proszę nie spamować w temacie, istnieje on tylko do zgłaszania uczestnictwa oraz rozwiewania ewentualnych niepewności. Proszę o nie pisanie wypowiedzi typu: "były już turnieje na tej stronie, ale żaden się nie udał i ten też się nie uda".
PS. Umiejętności nie mają znaczenia, to tylko luźna zabawa, tak więc może zgłaszać się każdy!
Ostatnio zmieniony przez Kupiec Hrupkuw 14 Grudzień 11, 13:58, w całości zmieniany 1 raz
Wchodzę na GR, patrzę aktywny jest (KSW) Shever , chciałem zaproponować mu potyczkę 1v1 a on nie wiadomo skąd zaczął do mnie przeklinać.
http://imageshack.us/f/851/shever.png/
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 17 Grudzień 11, 13:21, w całości zmieniany 1 raz
Myślę, że tu wcale dużo roboty by nie było. Tylko trzeba określić jasne zasady (głównie co do walkowerów) i po sprawie. Może jest jakiś chętny mod, żeby to zorganizować? Ja w sumie mógłbym zagrać pod warunkiem, że czas na rozegranie jednej kolejki to byłby przynajmniej jeden tydzień.
Lepiej nie robić z tego ligi czy też turnieju z fazą grupową tylko tak jak kiedyś były eventy na GSA jedna gra i kto przegrał odpada. Żeby więcej osób zagrało turniej powinien sie nazywać I Oficjalny Turniej Twierdzy Krzyżowiec, czy coś podobnego. Oprócz tego news o turnieju na stronie i można zareklamować na gameranger otwierając room z opisem o turnieju.
Tak, masz rację. Forma turnieju powinna być jak najprostsza.
Polish Official Event of SHC - June
System gry albo jednego dnia tak jak było na eventach na GSA (z wyprzedzeniem 2-3 tygodniowym każdy komu zależy z małymi wyjątkami może sobie sobotni wieczór zarezerwować) albo gra co tydzień i od razu play offy. Jeśli jednego dnia to turniej bez problemu może być cykliczny i na jego podstawie można zrobić jakiś ranking. Myślę, że te 4 osoby zawsze do gry się znajdą...
Tak, tylko taki prosty turniej może się udać, co do reklamy na GR, dobry pomysł, ale zaraz będą wchodzić do room'a różni gracze z innych krajów, tz. "top playerzy" i będą się coś pluć (śmiać), dlatego na takich od razu olewka, kick i block. Jeszcze jeden warunek by się przydał - że uczestnik musi być użytkownikiem forum shnet, bo inaczej na zgłasza się jakiś noobów i później się nie wywiążą. Jeśli to ma być taki oficjalny turniej dla polskich graczy to nie wiem czy będę startował, ale na pewno mogę pomóc w organizacji, moim zdaniem starzy wyjadacze powinni dać w nim pole do popisu początkującym. To jak, pytam wprost - kto zostaje głównym organizatorem?
Bez sensu aby kolejny użytkownik robił turniej, pamiętam kiedyś kolega z tego forum robił temat o turnieju i ani 1 osoba się nie zapisała, a z tematu zrobił się syf.
Był na tym forum 1 porządny turniej i widzę że poszedł ok, więc zachęcam modów do zorganizowania takowego
No i jeszcze ktoś mógłby pogadać z Odynem żeby ten wysłał emaila do wszystkich użytkowników strongholdnet (a jest ich trochę ) z informacją o turnieju Ja grać raczej nie będę ale w razie czego mogę pomagać ustalać zasady , terminarz albo nadzorować pojedynki
@Elmo bo to jest na razie luźna dyskusja czy takowy turniej w ogóle organizować a nie temat do zapisów lol
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum