Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gramy z kolegą w twierdze na singlu ale jest wena zeby zagrac na multi i kiedy jestesmy obaj na 1 serwie to gdy klikamy start ktoremus z nas wywala gre czemu ?
Dostawcy TP firewale wyłączone antywira brak kiedyś już graliśmy ale teraz kiedy ktoś się wija hoster ma nick lllll brak przeciwników itp a oprogamowania to xp
W takim razie nie mam pomysłu... Sprawdź mimo wszystko jeszcze raz czy firewall jest wyłączony na SHC i GameRanger bo to przeważnie tutaj są tego typu problemu.
Chyba, że ktoś z Was ma neta na kilka komputerów i posiada router? Może tam jest jakiś problem?
Jeśli nick innego gracza jest zmieniony na |||| lub nie widać jego nicku to znaczy, że wszystko z grą i softem (GR, GSA, Hamachi) jest w porządku ale problem występuje na płaszczyźnie Waszych komputerów.
Ja antywirusa nie mam wcale ;p. Używam programu przyspieszkomputer. Działa na prawie jak antywir. Liveboxa mam od miesiąca, kolega ma trochę dłużej . Firewale są wyłączone patch 1.1 to nawet na płycie z grą mam.
to znaczy tak że my przez hamachi jak się łączymy to nawet na serwer wejść nie możemy bo nam gre wyłącza . Przez gameranger przynajmniej jesteśmy na serwerze...
[ Dodano: 8 Luty 12, 15:30 ]
P.S Czy piracka wersja tej gry coś zmienia ??
Gra w: Deluxe,Krzyżowiec,2 demo XD
Wysłany: 8 Luty 12, 18:59
Też mnie wywalało na chamachi ale normalnie mi juz dziala :
Zrób sieć dołącz 2 kompem potem zrób serwa na tym koncie co założyłeś sieć chamachi i potem na 2 kompie ustaw tam ta opcje sieci czy czegos wpisz IP chamachi z 1 kompa i dolacz i powinno Ci działać
to znaczy tak że my przez hamachi jak się łączymy to nawet na serwer wejść nie możemy bo nam gre wyłącza . Przez gameranger przynajmniej jesteśmy na serwerze...
[ Dodano: 8 Luty 12, 15:30 ]
P.S Czy piracka wersja tej gry coś zmienia ??
Każda kopia nie kupiona w sklepie to "wersja piracka".
Może, być tak, że masz wersję z jakimś błędem a więc "kup nową grę" i może to pomoże...
A pod hasłem "kup nową grę" nie kryją się takie hasła jak "warez, torrenty, p2m itp.".
Chyba to miałeś na myśli ? Jeśli nie to poproszę o pm.
- Bordinio
Edit:
@Bordinio
Ależ oczywiście, to miałem na myśli... "nie" wypadło mi w druku...
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 9 Luty 12, 17:23, w całości zmieniany 2 razy
Nie jestem piratem ;p
Jak będzie taka potrzeba to z kolegą mamy zamiar już kupić strongolda 2 .
[ Dodano: 9 Luty 12, 18:59 ]
O co biega z tym błędem ?
Warning: VPN connection "Hamachi" detected. This may disrupt the networking in your game >>
to na gamerangerze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum