Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SHC, SH 2 Deluxe, SH1, SHC Extreme, SHC3
Wysłany: 30 Październik 11, 10:32
KrystianM napisał/a:
I nie będzie nic budował. Mi się wydaje, że to jest jak z jedynką. SI nie ma zaprojektowanych zamków do budowy. Więc tak jak w jedynce... sam musisz im budować zamki i dodawać inwazję .
No nie wiem.
Przegladałes edytor? Jesli tak to po co okerslało by sie tereny nalezace do danego gracza? Po co jest moliwosc dodania do gry kilku graczy którymi ma sterwoac komp?
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 30 Październik 11, 13:08
Nie ma ustawionych botów w SH3 tak jak było w S:C? Nie ma. To znaczy, że skirmitcha nie ma, pozostaje liczyć na patcha.
I tyle w tym temacie.
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Gra w: SHC, SH 2 Deluxe, SH1, SHC Extreme, SHC3
Wysłany: 30 Październik 11, 21:08
Jeśli masz oryginała to będzie sama się aktualizować. Co do nowych opcji to nic na ten temat nie wiadomo. Dobrze by było, jakby wprowadzili kilka nowych opcji min. przyspieszanie czasu, skirmish.
Post poprawiony. Crux
Ostatnio zmieniony przez Crux 31 Październik 11, 18:45, w całości zmieniany 1 raz
Haha, jeszcze niech tylko ktoś ich pochwali za te patche! To jest zwykłe CHAMSTWO. Czy oni tej gry w ogóle nie testowali? MUSIELI zdawać sobie sprawę z tego, co oni narobili. Po prostu oszukali graczy. Ja za takie coś płacić nie zamierzam. Poczekam aż już wydadzą wszystkie patche i gra będzie wyglądać tak jak powinna.
I co, dziwicie się nadal, że tyle osób rzuca hasłami w stylu "kiedyś gry były lepsze"? Bo one rzeczywiście były! Nikt nie śmiał wypuszczać jakiejś wersji alpha i oczekiwać za to góry kasy. Już chyba nigdy nie kupię żadnej gry bez przetestowania dema, czy wersji... darmowej. Bo po prostu się nie da. Oni okradają nas, to zginą od własnej broni.
Dobrze, że nie miałem kasy, bo bym pewnie kupił.
A od Ciebie wielu userów powinno się uczyć. Gratulacje. Crux
Ostatnio zmieniony przez Crux 31 Październik 11, 18:47, w całości zmieniany 1 raz
Grafika jest ok, lepsza niż w 2, nie spodziewałem się że to będzie jakiś wypas ale trzyma poziom. Oczywiście gram na ultra. [/color=red]N[/color]ajbardziej tylko denerwują bugi, np niedźwiedzie i wilki wchodzą na mury po drabinach [color]red]N[/color]o i inteligencja naszych wojaków: stoją w miejscu nawet jak wróg jest blisko nic nie robią praktycznie. No i jeszcze mnie denerwuje że drwale nie walczą z wilkami w jedynce tak było jak wilk zakatował drwala to drwal mu oddał
Drobne błędy interpunkcyjne, ale powtarzasz zwrot "no i". Pozdrawiam, Crux
Ostatnio zmieniony przez Crux 31 Październik 11, 18:50, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum