Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wiesz co, ja także z wymyślnymi zamkami sobie średnio radzę, co widać po moich mapach. Mogę robić krajobraz, jeśli ktoś ukończy zamek, a będzie miał problem z krajobrazem.
Mogę zrobić Pellenora tylko trochę nie rozumiem tego planu, ale przy okazji http://pl.wikipedia.org/w...olach_Pelennoru
PS. Zrób reupload niedokończonych map bo link wygasł.d
[ Dodano: 29 Wrzesień 11, 13:07 ]
Ja obecnie nie mogę zrobić mapy gdyż mój monitor zepsuł się na amen. Być może w najbliższym czasie wraz w bratem kupimy nowy.
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 22 Październik 11, 18:26
Hmm, stronger, wybacz, ale twoja mapa nie spełnia standardów. Wielkie połacie pustego terenu i kilka wzgórz... mapa wygląda jakby robiona na odwal-się. Trzeba zachować jakiś poziom, jak na team przystało.
Gra w: Sh1.SHC
Wysłany: 22 Październik 11, 18:50
Mam pomysł! 15 mam do kampani zrobimy sami, a wszystkie inwazje itp. Od każdego kto chce. Będzie to wyglądało tak: Minas tirith by... , Helmowy Jar by... itp. Może być? Co do mapy nie pobrałe. SOrry nie mam czasu.
_________________ Czas leci, czas leci...
Innymi słowy do roboty...
Ech.
Hmm, stronger, wybacz, ale twoja mapa nie spełnia standardów. Wielkie połacie pustego terenu i kilka wzgórz... mapa wygląda jakby robiona na odwal-się. Trzeba zachować jakiś poziom, jak na team przystało.
Czytaj uważniej, powiedziałem przecież że mapa jest niedokończona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum