Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Swoją drogą ja się zastanawiam czemu nikt nie napisał o konsolach? Ja na pegazusie najbardziej lubiłem grać w Contrę, świetna gra, nawet do dziś w nią pykam (na emulatorze w kompie) W zasadzie, to niestety się urodziłem w tedy gdy skończyły się klasyki , teraz to nadrabiam xP
Z kompa to Knight vs Merchants, Tzar: Ciężar korony więcej sobie nie mogę przypomnieć xP
Odbiegając od tematu: 2000-2005 to wg. mnie był wielki postęp z gatunku gier, biorąc pod uwagę strzelanki i ulepszone 3D.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Mi najbardziej zapadł w pamięci Kapitan Pazur(1997) i Jazz Jackrabbit 2 (1998) i czasami sobie je odświeże Fajnie się jeszcze grało w Quake III Arena(1999)
Gra w: SH,SH:C,(SH2,SHL) Gothic 1-3, AC, AC2, AC:B
Wiek: 25 Posty: 12 Skąd: Ptaszkowa, Nowy Sącz Medale: Brak
Wysłany: 6 Marzec 12, 18:06
Total Annihilation i Total Annihilation: Kingdoms to świetne gry. Co prawda to nie mój przedział wiekowy ale od kuzynki pożyczyłem i pierwszy raz zagrałem w 2004.
_________________ "Rodzimy się by żyć, żyjemy by umierać"
Arcanum:przypowieść o maszynach i magii to jest gra!
PS.niedługo robię z niej gameplay!
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, Stronghold 2
Wysłany: 16 Maj 13, 09:26
Age of Empires I i II, Midtown Madness, Unreal, Quake, Half-life, Half-life: Opposing Force grało się, grało I nie mówcie, że ludzie z rocznika 2000r. nie grali w stare gry
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 9 Sierpień 16, 23:48
W te starsze gry niewiele grałem. Bardziej pamiętam gry z okresu 2000-2005.
Jednak jest kilka starszych gier, które zapadły mi w pamięci. Są to pierwsze Need for Speed'y i Heroes of Might and Magic I, II i III.
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
O! A ja rok temu przeszedłem Deus Ex z 2000 roku, więc na pewno zalicza się do starszych gier i pomimo tylu lat nadal da się w niego pograć.
Wyszedł też na Steama mod poprawiający grafikę i mechanikę gry, ale pierwszy raz chciałem zagrać w oryginał. Teraz już tak średnio mnie do niego ciągnie.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum