Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 23 Sierpień 11, 13:35 Twierdza sie zacina
Witam mam problem. Gdy próbuję się połączyć przez internet mam problem. Włączam (przez game rangera) włączam pisze oczekiwanie na hosta i się twierdza zacina. mam windows 7 i dobry komputer. To samo jest przez hamachi a do mnie nikt się połączyć nie umie. Pomoże ktoś ?
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 23 Sierpień 11, 13:57, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
reinstalem ? instalowałem kilka razy pare wersji i z płytki i ściągałem i nic;p przez hamachi pokój znajduje ale jak klikam joing po prostu się zawiesza i potem wyłącza
HELP PLS chciałem sobie z kumplem zagrać obaj mamy radiówke ( od tego samego dostawcy ) i obaj bardzo podobne komputery a on umi a ja nie !
a jak ping zmiejszyć? ws sumie przy necie 3 MB i dobrym kompie ( w porównaniu do wymagań ) nie powinien być ping wysoki . Gram bez problemu w inne gry ( fifa11, f1, colin mcrael )
hamachi mam najnowsze , nie mam routera, internet 3 MB a więc jak wilemu przy 1 MB chodzi w miare dobrze to tu z internetem problemów nie ma.
Nie wiem spróbuje potem wyłączyć gg i inne pierdoły chociaż moim zdaniem i tak to nic nie da( tak jak już pisałem komputer dobry [Procesor 4x 2.6 , 4 GB ram, 1 GB karta grafiki ;p]). A domyśla się ktoś dlaczego nikt do mnie dołączyć nie potrafi ?
Może po prostu jak robisz rooma masz ustawione jakieś hasło? Wiem, wiem GR to czarna magia dla początkujących
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Aaa też mam ten problem ze wszystkim na moim kompie. Wystarczy przeczekać aż zacznie działać. Jeśli dalej będziesz miał ten sam problem to wielkie współczucie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum