Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Z minimapy to wygląda dośc ciekawie... Na niektórych mapkach nie można zbudowac zamku a u ciebie jest miejsce na Północnym-Wschodzie.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: czasami zrobię mapę na konkurs (SH/ SHC),
Wysłany: 31 Styczeń 11, 18:16
Nie mam aktualnie dostępu do SH 1 więc po minimapie :
1. Używaj więcej wyrównywania.
2. Góry rób w 100% ręcznie.
3. Używaj wielu rodzajów podłoża, ale naprzemiennie.
4. To morze, to takie ni z gruchy ni z pietruchy.
5. Trochę więcej roślin i bardziej różnorodnie.
Gra w: Sh1.SHC
Wysłany: 1 Luty 11, 20:23
Przemusio dobrze to ujał. Generalnie mapa nie jest złą ale musisz dużo popracować. Taka podpowiedź: jak będziesz miał mapy lebsze od moich to znaczy że jesteś już ćwierć zawansowanym mapmakerem.
Sama mapa ciekawa ale trochę nierealna. 6,9/10
Ps. Moja pierwsza wyglądała o wiele gożej.
_________________ Czas leci, czas leci...
Innymi słowy do roboty...
Ech.
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 3 Luty 11, 12:58
Nie będę opisywać wszystkiego, wezmę się za rzeki. Bardzo rażą. Po pierwsze, to nie drogi, że się równiutko spotykają, a druga, nie wypływają z małych jeziorek. Jak na pierwszą mapę może być, ale jeśli chcesz, mogę ci pomóc. Jeśli jesteś zainteresowany, napisz mi na pw, to cię trochę podszkolę
Nie jestem specem więc mòwie po swojemu. Mapka. Bardzo ładna dużo miejsca i ciekawa różnorodność. Rzeka dzieli krajobraz na dwie części. Według mnie 9/10.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum