Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold v1.2 (przez neta) Twierdza 2 v.1.
Wysłany: 10 Kwiecień 11, 18:45 Problem z grą mutiplayer
Otóż chodzi o to, że kiedy chciałem grać z kumplem przez neta on został hostem, ja wpisałem jego IP i szukało i szukało i szukało potem sesji tak długo, że już nam sie znudziło.Więc się pytam: Da się jakoś szybciej szukać tej sesji?
_________________ Stronghold rządzi
Ostatnio zmieniony przez Kacper 30 Lipiec 11, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
A ściągnąłeś już? Tam wszystko robisz intuicyjnie, żaden problem to obsługiwać.
Robisz host, ktoś wchodzi, klikasz join game i włącza się gra. Analogicznie Ty możesz wejść do kogoś.
Wiem, zainstalowałem go - jest on umieszczony juz na plycie z ga, gdy instalujesz nP; Stronghold Crusade to po jego instalcji wyskakuje tobvie czy zainstalowac ten program do gry w necie. Zainstalowałem go , włączyłem i zupełnie nie wiem jak w nim wyszukac ten pokój zebym gral przez neta, bo jak zalozycielteamtu ^^ w grze jak klikam mp tez nie moge grac. i tez mi sie tak dlugo ładuje i nic ; /
Wygadujesz bzdury. Bez roznicy jaki ma program, czy gsa czy gameranger, jezeli laczy sie przez router i ma zablokowane porty to zaden program nie pomoze.
W takim razie dlaczego mi nie dziala nawet GR? Mam neostrade, lacze sie przez router (liveboxa) i nie moge hostowac gier, a na gamerangerze nie moge nawet do nich wchodzic. Kwestia zablokowanych portów, czy ktos na tym forum wie na jakich portach dziala twierdza? Chciałbym sobie pograc z kolegami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum