Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Oto długo oczekiwana Praga . Starałem się, aby wyszła jak najleiej. Proszę, abyście ją pilnie ocenili. Mapka jest dość duża (prawie 1Mb ) bo dałem tam wiele elementów. Mam nadzieję, że wam się ona spodoba.
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 24 Maj 11, 13:29
Nie postarales sie Wojowniku. Praga wyglada jak wielka wiocha, a nie jak wielkie miasto. Samo zdobywanie miasta jest nuuuudne, dales zdecydowanie za malo wojsk, odechcialo mi si epo godzinie czyszczenia wiez. Do krajobrazu zastrzezen nie mam.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 26 Maj 11, 13:04
Miasto ma dzielnice zarówno biedniejsze jak i bogatsze. Te "wiochy" to przedmieścia. Poza tym, pytałem się ciebie o wygląd Pragi, a ty nie dawałeś mi jasnej odpowiedzi, więc musiałem improwizować na podstawie tego, co sam zdobyłem.
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 26 Maj 11, 15:04
Wojo, przeciez powiedzialem Ci, abys na wspolczesnych planach miejskich znalazl obszar, gdzie jest starowka(albo wpisac w google: Praga stare miasto) no i go odwzorowal, takie trudne?
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 3 Czerwiec 11, 20:17
Wpisałem starówka, ale nie mogłem znaleść dokładnych granic, tylko rzeczka i Hradczany oraz Wyszehrad, więc musiałem improwizować -_- Uwierz, to wcale nie jest takie łatwe zrobić mape tego pokroju.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum