Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold
Wysłany: 10 Maj 11, 20:00
Dzięki wielkie za ocenę bartek9007 .
Wiem, z tymi wieżami niestety nie wypaliło, bo chciałem żeby pałkarze wbijali się na bastiony i walczyli z załogą, mogli podejść bliżej do samego zamku i stworzyć jakieś poważniejsze zagrożenie. Ale i tak się chyba fajnie gra (trochę subiektywna ocena ;p ).
Gra w: Stronghold
Wysłany: 10 Maj 11, 20:19
Nie czuję się wybitnym mapmakerem, a na forum jestem chyba za krótko i niczym nie zasłużyłem żeby należeć do Teamu.
Threeth, skoro już tu zajrzałeś, to może mógłbyś ocenić ? Z góry dzięki.
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 10 Maj 11, 21:38
lordmich, jesteś wystarczająco dobry, by do nas dołączyć Poza tym, połowa naszych team-owców straciła Sh i duecik ponceriusz-wojo robi teraz tylko kampę Co do mapki ocenię na weekendzik lub jutro.
Gra się bardzo fajnie, na wroga niestety wpływ jest niewielki - może gdybyś usunął znak nad wioską skorzystali by z zaproszenia na wieże - wtedy misja byłaby jednak znacznie trudniejsza do wygrania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum