Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 10 Kwiecień 11, 18:09 Opóźnienie
W związku z tym, że Lowcakur nie przesłał mi historyjki, wystawienie mapy się opóźni. lowca, jeśli jakoś nie możesz zrobić tego opowiadanka, to powiedz, może ja coś wydumam. Ponceriusz, możesz mi podsunąć jakieś porady?
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 10 Kwiecień 11, 19:30
Ja dam rade zrobic opowiadanko, mam nawet gotowe. Ale wpierw zasiegnalem rady mojej polonistki, jutro powinna dojsc odpowiedz.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 11 Kwiecień 11, 08:12
wojownik123 napisał/a:
Ponceriusz, możesz mi podsunąć jakieś porady?
Może poczekaj. ;P
Jakby Lowca nie zdołał zrobić historyjki to by napisał, więc nie panikuj.
Lowcakur napisał/a:
Ale wpierw zasiegnalem rady mojej polonistki
Nie za bardzo się starasz? Tak jak wojownik, ja też się trochę wcześniej historyjki spodziewałem. Ale trudno, jeśli będą w takim tempie, to może od razu jak skończysz, to rób historyjkę do 002-Proces.
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 11 Kwiecień 11, 08:17
ponceriusz napisał/a:
Nie za bardzo się starasz?
No coz, ja zazwyczaj jak sie do czegos zabieram, to robie to albo dobrze, albo wogole.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 15 Kwiecień 11, 12:49
Ok. Liczę że opowiadanko będzie na dzisiaj lub na jutro. Postarajmy się w tym weekendzie wystawić mapkę. Dodatkowo ją poreklamuję, więc liczę na trochę ocen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum