Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
No więc nastał ten czas, kiedy projekt przeżywa pierwszy kryzys.
A dokładniej wszyscy co mi pomagali nie odzywają się(zostałem sam praktycznie)
Także webmaster zajmujący się stroną nie odpowiada.
Samemu prace idą BARDZO POWOLI z powodu szkoły, dlatego szukam osób chętnych do pomocy
Poszukuję:
-nowego webmastera który zajmie się budową strony projektu
[PILNE]-dobrego grafika 3d(jak nie jesteś grafikiem a znasz taka o pomoc to proszę kontakt)
Chciałbym zwrócić uwagę że jest to lekkie generalizowanie sprawy ponieważ ciągle czekam na hasło - kiedy będę mógł się zająć tworzeniem map. Rozumiem że na tym etapie nie ma dla mnie jeszcze nic do roboty, ale na pewno się nie odwróciłem od projektu. Zresztą ostatnią wiadomość o projekcie dostałem na maila parę dni po rozstrzygnięciu konkursu na "mapmejkera", a to oznacza że minęło od tego momentu naprawdę dużo czasu.
Rozumiem was że jednak temat cały czas istnieje ale nie przydało by się chociaż " sory że odświeżam" czy coś w tym stylu? Spójrzcie kiedy był post werta...
Zresztą ja tylko zwracam uwagę ponieważ nie będę pouczał starszych osób o kilka lat .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum