Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 17 Marzec 11, 19:51 Plany
Na razie trochę stoimy z tego co widzę.
Ja nie za często wchodzę na forum, wiec nie zaklepałem dziesięciu misji, tylko jeden Tabor.
Powoli go sobie robię w tempie 0,5 kamyka na tydzień. Mogę przyśpieszyć i chyba to zrobię.
Jak to skończę to mamy dwa rozdziały zrobione i wydaje mi się, że ten genialny pomysł, żeby wystawiać mapy dopiero po zrobieniu 75% wydawał się genialny tylko na początku. Przynajmniej mi. W takim tempie to do połowy nie dojdziemy.
Tak więc mój plan jest taki, żeby otworzyć trzeci i czwarty rozdział do zaklepywania i zaczynamy wystawiać pierwszy.
Piszcie co o tym sądzicie i jakie pomysły, co teraz robić. I niech nikt nie wpada na pomysł, że kampania umarła, bo to już nudne. Trochę optymizmu .
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 18 Marzec 11, 14:04
Oczywiście, że będę robił kampanię. Tak ogólnie, to możemy zacząć wystawiać mapy, tylko troche przyśpieszyć tempo. Sam się przyznaję, okres "tworzenia" mojej najnowszej mapy (Nekmierz) trwał 2-3 tyg. a realna praca trwała 2 dni. Myślę, że tu nie jestem jedyny, ktory coś robi w żółwim tępie. Proponuję też, aby wszyscy testowali czyjeś mapy i wchodzili cześciej na forum. Straciliśmy 2 testerów, a właściwie 3, bo przemusio nie może nam oceniać map. Tak więc i mapmakerzy (wszyscy) powinni testować. Szczególnie apeluję o ocenienie mojej misji, bo zainteresowanie nią wynosi 0.
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 26 Marzec 11, 09:58
No i znowu stop. Zainteresowanie nie może być chwilowe, tutaj krótki przebłysk i znowu sytuacja 'ala Alexander. Wg mnie można i teraz wystawiać, bo u nas nie widzę motywacji. Kilku naszych nowych teamowców starcilo Sh, więc powinnismy jeszcze lepiej pracować. Jeśli dalej nie będzie zainteresowania, no to sam będę musiał się zająć kampanią.
Jestem za wstawieniem misji pierwszego rozdziału od razu. Chyba trzeba też będzie zrobić kolejną kontrolę aktywności wszystkich uczestników tego projektu.
Jak rozumiem, wersje finalne(z odprawami) wszystkich map z pierwszego rozdziału są gotowe? Nie jestem w stanie sprawdzić, bo dzięki "komuś" mam wykasowane wszystkie gry z komputera, razem z zapisami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum