Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Jak już usunęliście tego jednego, to może usuniecie tego półtorarocznego? To nie moja wina że musiałem decydowac za moderatora
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Gra w: czasami zrobię mapę na konkurs (SH/ SHC),
Wysłany: 18 Czerwiec 11, 13:19
I święconka na śniadanie.
Mnie to dręczy :
Odyn, wielki Adm napisał/a:
Razem z moderatorami postanowiliśmy wynagrodzić dobre zachowanie użytkowników: Artut97, przemusio, wojownik123, DonKamillo, maciekolos. Usunąłem po jednym ostrzeżeniu każdemu z nich.
Ja nie miałem warna Czemu mnie tam wpisaliście ???
A na serio, to pewnie pomyłka p. admina T. K. ps. Odyn
podejmie złotą rękawicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Prosiłbym o usunięcie warna. Tak naprawdę pomyliłem się o gwiazdki (dałem zbyt mało gwiazdek). Postanowiłem że na tym forum już nigdy nie użyję wulgaryzmu.
Zohan, trochę zbyt krótka byłaby kara, gdybym usunął warna już teraz. Wstrzymam się z tym do najbliższej okazji - święta, rocznica forum, Twoje urodziny/imieniny
podejmie złotą rękawicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum