Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold Crusader v1.1
Wysłany: 5 Marzec 11, 10:37
Jeżeli bardzo zależy Ci na tym, aby wszystkie pojedynki zostały rozegrane, i jest jeszcze taka możliwość, to mógłbym znaleźć jeszcze jednego chętnego gracza, który nawet dziś by był gotowy do rozegrania meczu.
Wysłany: 6 Marzec 11, 07:28
Czy jest taka możliwość, abym rozegrał pojedynek z 2 tury dziś ?
Najprawdopodobniej w poniedziałek będę oddawał laptopa, dlatego chce jak najszybciej rozegrać mecz...
Wysłany: 6 Marzec 11, 10:21
W sumie to jednak nie będzie to konieczne.
Naprawe laptopa przełoże na za 2 tyg (gwarancja obowiązuje do maja), mam teraz dużo nauki, a laptop będzie mi niezbędny.
Jasne z kamilsonem a niby dlaczego? Kamilson przegral i nie chce sie do tego przyznac....zachowuje sie jak dzieciak i nie wiem dlaczego myslicie ze on jest jakis pro jak to zwykly nobek, ktory sciemnia ze wyszedlem z gry...lol...nie zalezy mi na tym turnieju ale nie spodziewalem sie ze z niego taki oszust, chociaz w sumie to moja wina bo nie zrobilem ss.
Wojownik, a ty zanim cos powiesz 2 razy sie zastanow to taka uwaga na przyszlosc.
Pozdrawiam (KSW) Forester
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum